Bewertungen von Woo Ping Leiden

Neue Beurteilungen

5.0
JB
18 Juni 2024

Snel en heerlijk genoten van al jullie gerechten. Jammer dat ik de vriendelijke bezorger geen fooi kon geven. Had het graag gedaan.

Martin Glimmerveen
18 Juni 2024

Lekker gegeten. Wel jammer dat de bestelde nasi er niet bij zat. Kan gebeuren, zouden we een kortingscode voor de volgende keer kunnen ontvangen?

Jan van den Ende
17 Juni 2024

De bestelling was warm en op tijd. Maar mijn bestelling was héél slecht ingepakt. Het vocht droop er aan alle kanten uit. Een grote smeerboel op mijn tafel. Ik had pittig eten besteld en dit was alles behalve pittig. De bijgevoegde sambal was niet genoeg om mijn eten op smaak te brengen. 3/4 was paprika en andere groenten. Het bedrag op de bon was anders als dat ik betaald heb. Volgens mij heb ik een heel ander product gekregen. Niet echt lekker gegeten.

Sylvia Frankhuizen
17 Juni 2024

Heerlijk gegeten! Is het mogelijk om ook van andere gerechten halve porties te bestellen?

Wim
16 Juni 2024

Twee gerechten zonder groente besteld, maar toch vol met uien.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marike
16 Juni 2024

Supertevreden! Lekkere gerechten, goed gevuld qua vlees en groeten. Bovendien was het geen probleem om een van de gerechten in het menu om te wisselen voor een ander gerecht. Dat is heel fijn, bedankt. Het eten had wellicht nog iets warmer mogen zijn, maar verder echt niks op aan te merken. De bezorger was exact op tijd en heel vriendelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aad van Abswoude
16 Juni 2024

Heelijk menu voor 5-6 personen gegeten en en precies goed qua hoeveelheid, op tijd bezorgd , goed verpakt en nog goed warm. Volgend e keer weer bij Woo Ping

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
16 Juni 2024

Loempia was niet knapperig. Eten was oke, maar heb lekkerder gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annemiek
15 Juni 2024
Waleveld
14 Juni 2024

Loempia was koud en de kip kerrie was niet zo lekker als anders!!! hele grote stukken uien dit keer niet lekker Zo jammer

Arianne
13 Juni 2024

Heerlijk gegeten!

Heinie Hakker
13 Juni 2024

Heerlijk eten, correcte bezorging.

Zou
11 Juni 2024

Het eten een eenpersoons menu, De Babi pangang was weinig en smaakloos, geen zout bij gebruikt. De Kipkerrie was eetbaar, maar niet echt lekker. Wel genoeg. De Tjaptjoy was zoutloos, wel genoeg. De bami was goed en ook genoeg. Kiploempia was uitmuntend. Bezorging was zeer snel. Het eten was nog goed warm. De vorige keer was het eten uitmuntend.. nu, middelmatig.

Anja Zitman Vreewijk
11 Juni 2024

Heerlijke loempia's. Was weer eens wat anders, bewoners hebben genoten.

jan sjardin
11 Juni 2024

Was weer ouderwets Wooping, en een stap met de klantenservice vooruit nml geen bezorgkosten meer, kunnen we de tip verhogen

Marti Schilder
10 Juni 2024

HET WAS LEKKER MAAR HET VLEES WAS AAN DE ZUINIGE KANT

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thea de Groot
10 Juni 2024
David
9 Juni 2024
Theo
7 Juni 2024

Makkelijk te bestellen, ook al vroeg op de dag en precies op tijd geleverd...

Henk de Jonge
6 Juni 2024
RenéS
6 Juni 2024

Was prima in orde

Nicole
5 Juni 2024

Extra bami erbij genomen, krijg je nasi

Paulette
3 Juni 2024

Lekker eten, snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Liesbeth nonkes
2 Juni 2024
peter verkroost
1 Juni 2024

prima

John Berrens
1 Juni 2024

Babi pangang erg droog, dit keer veel minder goed dan anders.

A
1 Juni 2024

Als vanouds: heerlijk

J
31 Mai 2024

Altijd goed

Rob
28 Mai 2024

Leveren zeer snel. Echt grote portie 😋.

Chris Bokern
28 Mai 2024

Binnen een kwartier bezorgd, goed warm en heerlijk gegeten. Bovenal hadden wij een aanpassing doorgegeven van onze bestelling, die ook nog eens tot op de puntjes was verzorgd! Echt top hoor, niet voor niets ons vaste adres.

Astrid
27 Mai 2024

Eten zat een vreemd smaakje aan (Tjap Tjoy) ook de foe Yong hai smaakte niet zoals anders. Beetje gegeten en de rest weggegooid. Echt jammer dit😞. Bezorger was top. In de stromende regen en zeer vrolijk. Dat maakte eigenlijk alles goed. Maar jammer blijft het zeker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Susan van Steenbergen
27 Mai 2024

Hoeveelheid goed,prijs goed en levering snel. De FouYongHai had iets meer smaak kunnen hebben was beetje flauw. verder alles prima. Lekker gegeten

Wouter H. van der Stel
26 Mai 2024

Bezorging: uitstekend, precies op de afgesproken tijd! Eten: goed, zoals steeds< maaaaaaar met een treurige uitzondering; de Foe Yong Hai had een onsmakelijke grauwe kleur aan de binnenkant..... Die hebben we maar niet gegeten!

Hans van Straaten
24 Mai 2024
H E
24 Mai 2024
Jolanda
21 Mai 2024

Zeer snelle bezorging Lekker eten

DT
21 Mai 2024

Zo goed hebben we nog nergens anders gehad!

Jacques
20 Mai 2024
Johan
20 Mai 2024

Eten was op zich prima. Goede vegetarische gerechten. Mooi op tijd bezorgd. Alleen de Chinese bami was niet wat ik gewend ben. Veel te veel sojasaus erin waardoor het te zout en verder smakeloos wordt. Dat kan echt beter.

Dick
20 Mai 2024

Vond het eten deze keer minder. Vond de smaak tegen vallen. Niet wat we gewend zijn van Woo Ping.

Yvonne
20 Mai 2024
Joost Naber
20 Mai 2024

Het was van goede kwaliteit en niet te veel .we hebben weer genoten

Henk van Iterson
19 Mai 2024

Woo Ping is duurder dan de andere "Bezorg-Chinezen". En dat mag, want ik vind jullie beter. Goede ingrediënten, goed bereid. Maar gisteren niet. De Chinese babi pangang was bar slecht varkensvlees vol pezen, en zo stug dat we het na een paar happen hebben weggegooid. De loempia was slecht gefrituurd en helemaal slap. De Foe Yong Hai was prima, maar de garnalen smakeloos. Dat viel helaas erg tegen, deze keer!

Hans
18 Mai 2024

Prima

Marjan
17 Mai 2024

Heerlijk,gevarieerd , warm en bezorging op juiste tijd. Betaalbaar!! Voor herhaling vatbaar!

mevrouw j. Blansjaar
14 Mai 2024
Boeff
13 Mai 2024

Dikke bami super lekker, lekker 3 persoons met extra kroepoek. Woo Ping Maandag!!

RenéS
12 Mai 2024

Was top, warm en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J
8 Mai 2024

Altijd goed

Star
7 Mai 2024
Beij
6 Mai 2024

Het eten was zoals altijd erg goed en bezorging was zeer snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wies de Bruin
5 Mai 2024
Alish
4 Mai 2024
RenéS
30 April 2024

Was top

L de Groot
29 April 2024

wij zijn altijd zeer tevreden als we bij jullie bestellen,en geven dit dan ook graag door aan vrienden en kennissen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annemiek M
27 April 2024

Heerlijk eten en precies op tijd geleverd en dat op Koningsdag!

Straathof
24 April 2024

Goede kwaliteit voor een prima prijs

Jeanine
22 April 2024

Geweldig aardige service, ook erg goede prijs kwaliteit verhouding!

Robert
22 April 2024

Heerlijk eten, net als altijd!

Sylvia Frankhuizen
21 April 2024

Is het ook mogelijk om van andere gerechten halve porties te bestellen?

Van Heijningen
18 April 2024

Super lekker!

John Berrens
14 April 2024

Zoals gewoonlijk goed op tijd en smakelijk. Echter de loempia die we er bij besteld hadden was niet te eten. Koud, zeer slap dus niet krokant. Alsof deze in magnetron was opgewarmd.

Maes
13 April 2024

Zeer vriendelijke bezorging en top eten

Marissa
12 April 2024

De bestelling kwam 15 mij te vroeg waardoor we nog niet thuis waren. Gelukkig wachtte de bezorger bij de deur. Goede service

Anneke de Haas
9 April 2024

Bestelling ruim op tijd en keurig verzorgd. Het menu was heerlijk!

Henk van der horst
6 April 2024

Voor 5.6pers weinig bami en nasi

Simone
6 April 2024

Prima op tijd, lekker gegeten. Wel zijn de sauzen erg zoet.

peter verkroost
6 April 2024
Arie
5 April 2024
Co van de Noort
4 April 2024

Cha ciew was iets te klein gesneden en vrij hard. Eerdere keren smaakvolle. Verder prima zoals aktijd

Willy
2 April 2024

Was lekker en werd keurig op tijd bezorgd

Reina Teleng
2 April 2024

Toen het eten was bezorgd en we aan tafel gingen, bleek het eten alles behalve warm. Heb alles moeten heet maken in de magnetron en dat is niet gezellig als je met familie zit te eten. Heb dat ook nooit meegemaakt, maar nu was het echt niet leuk. Hoop de volgende keer weer een betere ervaring te hebben. Vriendelijke groeten Reina Teleng.

Ria
1 April 2024

Super vriendelijk een erg goede service.

Jacqueline hooijmans
1 April 2024

Ten opzichten van de hoeveel vlees vonden wij de bami/nasi te weinig voor 6 personen. Verder geen klachten

Ferenc
1 April 2024

Goed eten alleen belachelijk dat er niet meer onder de 30 euro wordt bezorgd. 30 plus 3 bezorgen en 30 cent toeslag. Alleenstaande mensen moeten dus voor meerdere personen bestellen. Verder een top tent😊

Wil
31 MĂ€rz 2024

Het eten was lauw en de cha sieuw waren grote taaie stukken Viel tegen deze keer,jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A. van der Poel
31 MĂ€rz 2024

Lekker gegeten, snel bezorgd!

Joop Pardoel
30 MĂ€rz 2024

Keurig op tijd, maar vooral erg lekker!!

Olga
30 MĂ€rz 2024

Alleen had ik bamie rammes met bamie besteld ,en bamie pangang ook met bamie besteld ,maar we kregen nassie erbij Maar het was heerlijk

Tom
27 MĂ€rz 2024
Hennie
25 MĂ€rz 2024

Lekker zo als altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marlies Mulder
23 MĂ€rz 2024

Het was erg lekker

Leo van Teijlingen
23 MĂ€rz 2024

Al sinds de jaren 70 heerlijk eten bestelling prima op tijd in het buitengebied

Arie Weeda
22 MĂ€rz 2024

Wat valt er nog te zeggen???? Het is altijd erg lekker en de bezorging laat nooit lang op zich wachten.

Anne Dupuis
21 MĂ€rz 2024
Annemieke
20 MĂ€rz 2024
Johan
19 MĂ€rz 2024

Zeer snelle levering en vriendelijke bezorgen

Mel van Veen
19 MĂ€rz 2024

Perfect op tijd bezorgd. Wij vonden de gebakken banaan nogal taai (het deeg er omheen) en de Foe yong hai nogal flauw van smaak, maar verder erg lekker gegeten!

jan sjardin
18 MĂ€rz 2024

nr 14 was lauw, nr 42 bijna geen smaak, en 504 op een bedje van taugé nog nooit zo gehad of besteld met saus apart. Kortom helaas en jammer!! Conclusie nieuwe "Chef" kok, die nog ingewerkt gaat worden??

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Verhoog
17 MĂ€rz 2024

Nasi woo ping besteld, bami woo ping ontvangen, jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rina
17 MĂ€rz 2024
RenéS
17 MĂ€rz 2024
Ger schoonderwoerd
17 MĂ€rz 2024

Goede zaak eten altijd veel en goed ga zo door

Pauline
17 MĂ€rz 2024

Eten was heerlijk, maar bestelling werd wel incompleet bezorgd.

Fam.Segaar
17 MĂ€rz 2024

Niet goedkoop maar super lekker gegeten!

van Gool
16 MĂ€rz 2024

M’n complimenten! Het was weer genieten de Dim Sum!

Jan
13 MĂ€rz 2024

Bezorging bijzonder snel. Eten was alweer heerlijk.

jaap de groot
13 MĂ€rz 2024

De eend was erg lekker, en het bed van gestoofde uien onder de eend was ook erg lekker. Bij de loempia viel de verse en knapperige groente in de vulling op. De tjap tjoi was gewoon erg lekker. De bezorger was een vriendelijke jongeman die de maaltijd keurig op tijd aanreikte. Prima!

Joyce Pelder
12 MĂ€rz 2024

Altijd even heerlijk en veel waar voor je geld. Ondanks dat er dichtbij meerdere Chinese restaurants zijn, komen we altijd bij Woo Ping. Ook altijd op tijd. Absolute aanrader als je veel, lekker en snel wilt eten.

Fred Stegeman
11 MĂ€rz 2024

Ruim op tijd! Ruim voldoende! Goed van kwaliteit!